Voetbal

Voetbal

Er is nergens zo’n grote diversiteit te vinden aan eisen en wensen dan in de voetbalsport. Dat is niet vreemd met miljoenen actieve voetbalspelers over de hele wereld. Deze van oorsprong Britse sport werd in de 19e eeuw een officiële sport en groeide snel uit tot een actieve bezigheid die wereldwijd van groot tot klein wordt beoefend.

Voetbal is populairder dan ooit
Door de opkomst van het vrouwenvoetbal zit de sport meer in de lift dan ooit tevoren. Natuurlijk zijn er legio grote sportevents per jaar met vele miljoenen toeschouwers, zoals de Wereldkampioenschappen, de Europese Kampioenschappen en de Champions League. Maar ook de amateurs, de lokale helden in de amateurklasse geven zich ieder weekend voor de volle honderd procent.

Matthews voor voetballers
Matthews weet wat de voetballer, zowel de professional als de gedreven amateur, nodig heeft. Door onze korte lijnen met spelers, teams en clubs weten wij als geen ander waar deze sportievelingen behoefte aan hebben. Matthews maakt perfect zittende sportkleding. Omdat je die bal nét even wat lekkerder raakt als je shirt goed zit. Omdat je je sprint nét even harder aanzet als je broek goed aansluit.

Buiten de reguliere sportkleding hebben wij tevens een uitgebreid assortiment aan voetbalgadgets zoals shawls, bidons, tassen en (alle soorten) voetballen.

Benieuwd wat Matthews voor jouw team of club kan betekenen? Neem daarvoor contact met ons op, wij komen graag bij je langs.

It’s your turn now.

Wat kunnen wij leveren?