Reviews

Onze helden zijn onze klanten. Onze trouwe supporters waarvoor wij onze handen in het vuur steken. Het belangrijkste is het wederzijds vertrouwen.

Matthews teamwear is sinds jaar en dag kledingleverancier van Stormvogels ‘28. We zien Matthews als een trouwe leverancier welke zich onderscheidt door een goede prijs-kwaliteit verhouding en een vernieuwende blik op teamkleding.

Matthews heeft laten zien zich continue te verbeteren en mee te gaan met de tijd, in combinatie met lage kosten. Vandaar dat we zeer tevreden zijn met Matthews teamwear als onze kledingleverancier, met als gevolg dat we de samenwerking graag zo lang mogelijk in stand willen houden.

Rob Janssen,
Voorzitter Stormvogels ‘28

Aan het begin van dit seizoen kregen we te horen dat onze vaste kledingleverancier zijn zaak niet meer ging voortzetten en hij deze ging verkopen. Na wat onzekere maanden was nog steeds niet duidelijk wie deze zaak ging voortzetten en of dat dat op dezelfde manier zou gaan als in het verleden.
 
Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier, samen met het bestuur hebben we daar de volgende criteria opgesteld:
1.       Goede kwaliteit voor een redelijke prijs
2.       Gezond bedrijf met een goede bedrijfsvoering
3.       Bewezen ervaring in de branche
4.       De clubkleuren moeten in de kleding verwerkt kunnen worden. En de kledinglijn moeten we meerdere jaren kunnen voeren.
5.       Berouwbare levering, en correcte afhandeling van klachten.
6.       De leverancier moet uit de regio komen
 
Van de 4 leveranciers die we in de maanden november, december en januari bezocht hebben. Matthews haalde op deze punten duidelijk de hoogste score, de keuze door ons bestuur was snel gemaakt!
 
We kennen Matthews natuurlijk ook al jaren, van leveranties aan onze vereniging in het verleden. Op basis daarvan wisten we natuurlijk ook al wat we voor een vlees in de kuip hadden. Ook hebben we geïnformeerd bij collega verenigingen en organisaties van “voetbalweken” die ook al jaren klant zijn van Matthews.
 
Met name de organisatie van voetbalweken wisten ons te vertellen dat de kleding van Matthews altijd correct en op tijd geleverd wordt, een organisatie wist ons zelfs te vertellen dat ze verleden jaren een uitstapje gemaakt hebben naar een andere leverancier, het eerste jaar klopte de pasvorm niet en het 2e jaar kwam de kleding pas halverwege de week binnen.  
 
Inmiddels zijn de eerste shirts (veel sneller dan verwacht) voor ons JO9 team binnen, het zijn prachtige oersterke sublimatie shirts. Aanstaande zaterdag spelen ze hun eerste wedstrijd in het nieuwe tenue.
 
Wij zijn blij met de keuze voor Matthews, en Matthews laat duidelijk blijken dat ze blij zijn met ons.
 
Pieter Janssen
RKVV Montagnards
Jeugdvoorzitter

In 2013 zijn wij in contact gekomen met Matthews. Een kleding-supplier die met de club meedenkt, oplossingsgericht is en altijd oog blijft houden voor de klant.

Sinds 3 seizoen worden wij keurig voorzien van club tenues (off-/on ice) door Matthews. Naast de keurige kwaliteit en prijs, kiezen wij voornamelijk voor oplossingsgerichte service dit sportmerk.


Matthews Teamwear ? Een aanrader !

Danny van Roekel,
Smoke Eaters Geleen

In de periode 2003 t/m 2014 heb ik namens de voetbalvereniging FVV uit Hoogezand zaken gedaan met de firma Matthews. In die periode heb ik zeer prettig en goed samengewerkt.
Zo werden afspraken nagekomen en is de kleding van prima kwaliteit. Ook bij “problemen” werd er adequaat gereageerd en werden deze naar alle tevredenheid opgelost. Wij bestelden al onze sportkleding (tenues,
trainingspakken, polo’s, winterjacks etc.) en materialen bij Matthews.
Een van de grote voordelen om bij Matthews te kopen is dat je het model qua kleurstelling/model naar eigen wens kan laten maken en altijd weer na leverbaar is en zij leveren ook extreme grote maten. En voor
(bijna) alle sportclubs in deze tijd is de prijs natuurlijk ook een belangrijk aspect en ook hiervoor zit je goed bij Matthews .
 
Sinds 2016 levert Matthews ook bij mijn huidige werkgever de sportkleding voor o.a. het hardloopteam en het dartteam naar alle tevredenheid.
 

Rob Talma


Meer weten over Matthews?

Wilt u meer weten over ons? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.