BOX for HEROES

Gefeliciteerd! Jullie zijn de lokale helden van jullie club!

Wij van Matthews vinden dat iedereen recht heeft op goede materialen. Daarom zijn jullie nu aan zet en hebben 100 willekeurige amateurteams in Nederland de BOX for HEROES ontvangen. Deze box bevat leuke gadgets en teamwear voor het gehele team. Gear voor lokale helden. Gear voor jullie. Want niet alleen een eerste jeugdelftal of selectieteam moet er tiptop bijlopen, maar iedereen verdient per-fecte sportkleding. Omdat je die bal nét even voller op de wreef raakt als je shirtje lekker zit.

De actie is niet geworden van wat wij ervan hadden verwacht.
De sponsoring van al die teams had toch minimaal een aantal leuke gesprekken moeten opleveren met 1 van de 100 besturen.Maar heel schrijnend bleek dit totaal niet het geval te zijn.

Uiteraard wel mooie reacties van de teams ontvangen. Maar van de clubs zelf helemaal niets. Daarom hebben we er ook geen vervolg aan gegeven.Ondanks onze belofte.De teams hebben toch mooie gratis clubsweats ontvangen.Hoop dat men dat toch waardeert.

Als goedmaker geven wij voor alle teams die door ons gesponsort zijn de komende 3 jaar 50 % korting op al hun bestellingen.